Trainingen

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen met de juiste doelgroepen communiceren. Dat is waarbij we organisaties en personen kunnen assisteren.

Lees meer

Content Creatie

Het onderscheidende verhaal zoeken én vinden. Daar beginnen we mee. Vervolgens weten we precies met wie, hoe, wanneer en waar dit te delen. Zo raken we jouw doelgroepen in hoofd én hart. Steeds opnieuw.

Lees meer

Crisiscommunicatie & Reputatiemanagement

Meebouwen aan jouw reputatie. Door zorgvuldig mee te denken over alles wat je rondom jouw organisatie of merk communiceert. In goede tijden, maar ook in slechte tijden. Bij een crisis staan we 24/7 paraat.

Lees meer

Media management

Nieuwswaarde creëren vanuit waar jouw organisatie of merk voor staat. Aandacht opeisen en een dialoog op gang brengen, zowel off- als online. Nieuws maken is een vak apart. We doen dat al ruim 20 jaar met veel plezier.

Lees meer

Omgevingscommunicatie

Stakeholdermanagement of omgevingscommunicatie; hoe je het ook noemt, het gaat over in contact komen – en blijven - met alle partijen die voor jouw organisatie van belang zijn.

Lees meer

PR-Campagnes

Naast structurele PR bedenken we PR-campagnes. Creatief, opvallend, anders en uiteraard met nieuwswaardige onderdelen over jouw organisatie of merk. Komen die niet direct logisch bovendrijven? Dan weten wij ze wel te vinden.

Lees meer