Communicatiebureau Rotterdam

Als communicatiebureau in Rotterdam waken we ervoor dat de boodschap teruggebracht wordt tot de essentie. Dat doen we in de juiste taal via de juiste kanalen naar de juist doelgroep. Dat is de sleutel tot succes. Daarmee brengen we mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties. We hebben altijd onze ogen en oren open. We zien kansen en pakken die, want we zijn alert en scherp. Ook achter de bedreigingen zien we de kansen op dat moment. Dat doen we zelf, soms met specialisten, maar altijd samen met jou. Want we praten nu eenmaal liever mét dan tégen mensen. Iets wat voor ons communicatiebureau in Rotterdam meer dan vanzelfsprekend is.

De diensten van Bijl PR

Ons communicatiebureau in Rotterdam is gespecialiseerd in de volgende communicatiediensten:

Soms zijn onze public relations campagnes onderdeel van een grootschalige campagne. Vaak staan ze op zichzelf. Maar altijd hebben ze een kop en een staart én zijn ze onderscheidend. We trekken alles uit de kast om jouw doelgroep maximaal te bereiken. Daarbij zetten we zeker niet alleen de media in. On- en offline activiteiten zijn op verrassende wijze met elkaar verweven en versterken elkaar.

Naast structurele PR bedenken we PR-campagnes. Creatief, opvallend, anders en uiteraard met nieuwswaardige onderdelen over jouw organisatie of merk. Komen die niet direct logisch bovendrijven? Dan weten wij ze wel te vinden.

Communicatiebureau met Rotterdamse roots

De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, we kennen de ins en outs van de industriële sector. Verder zijn wij actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, retail, sport en in de zorg.

Bij Bijl PR geloven we dat bedrijven en organisaties succesvoller zijn wanneer zij midden in de maatschappij staan en op een transparante manier de dialoog aangaan met stakeholders. Altijd met een boodschap die relevant is. Onze adviseurs hebben oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en helpen klanten door te luisteren naar stakeholders om vervolgens de boodschap terug te brengen tot de essentie. Steeds met het doel om in gesprek te komen en te blijven met de juiste doelgroep.

Samen doelen stellen

Passie en professionaliteit gaan bij ons hand in hand. Dat betekent dat we ook kritisch kijken naar onze eigen manier van werken. We zijn daarom trots op onze certificering door de VPRA, de brancheorganisatie voor public relations en communicatie adviesbureaus.

Wij vinden het daarnaast belangrijk om te laten zien waar onze activiteiten toe leiden. Een uitspraak over ‘succes’ begint met het stellen van de juiste doelen. Die doelen stemmen we altijd van tevoren met jou af. Op basis van de gewenste output gaan wij vervolgens aan de slag met een passende meetmethode. Dat is hoe wij als communicatiebureau in Rotterdam van start gaan voor jou, niet lullen maar poetsen.

Kennismaken met Bijl PR?

Communicatie raakt de kern van uw organisatie. Daarom wilt u mogelijk kennismaken met Bijl PR. De manier waarop u een afspraak wilt maken voor zo’n kennismaking laten we helemaal aan u over. U kunt gerust contact met ons opnemen door te mailen naar info@bijlpr.nl of te bellen naar +31 (0) 284 29 29.

Neem contact op