Sport

Communicatie met sponsoren

Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven. Nergens wordt zoveel over geschreven, gesproken en gediscussieerd als over sport. Sport is business. Daarbij is professionele communicatie een must. En passie natuurlijk.

Niet alleen voor clubs en sponsors, maar ook voor bonden en nationale teams is Bijl PR actief. We helpen bij het vertellen van je verhaal en het strategisch inzetten van communicatie. Daarbij maken we uiteraard gebruik van alle mediavormen. We doen ons werk vanuit een enorme passie voor sport.

Communicatie met sponsoren door Bijl PR?

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes. Daarmee brengen we mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties. We hebben altijd onze oren en ogen open. We zijn alert. En scherper. We zien kansen, ook achter de bedreigingen. Dat doen we zelf, soms met specialisten, maar altijd samen met jou. Want we praten nu eenmaal liever mét dan tégen mensen.

De diensten van BIJL PR:

De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, we kennen de ins en outs van de industriële sector. Verder zijn wij actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, retail, sport en in de zorg.

Wilt u kennismaken met Bijl PR?

COMMUNICATIE RAAKT DE KERN VAN UW ORGANISATIE. DAAROM WILT U MOGELIJK KENNIS MAKEN MET BIJL PR. DE MANIER WAAROP U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN VOOR ZO’N KENNISMAKING, LATEN WE HELEMAAL AAN U OVER.

Neem contact op