overheid & non-profit

Communicatie in de zorg

Mensen bewust laten kiezen voor een gezondere levensstijl. Duidelijk maken waarom die nieuwe regeling nodig is. Patiënten mobiliseren door de inzet van social media. Mantelzorg op de kaart zetten. We hebben in ons ruim 20-jarige bestaan brede ervaring in de zorg opgebouwd. Patiënten zijn steeds mondiger en halen hun informatie overal vandaan. We helpen graag beter te communiceren over zorg en zorggerelateerde onderwerpen. Dat vinden we leuk, maar ook belangrijk. Dat weten onze vele opdrachtgevers uit deze sector.

Communicatie in de zorg door Bijl PR?

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes. Daarmee brengen we mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties. We hebben altijd onze oren en ogen open. We zijn alert. En scherper. We zien kansen, ook achter de bedreigingen. Dat doen we zelf, soms met specialisten, maar altijd samen met jou. Want we praten nu eenmaal liever mét dan tégen mensen.

De diensten van BIJL PR:

De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, we kennen de ins en outs van de industriële sector. Verder zijn wij actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, retail, sport en in de zorg.

Wilt u kennismaken met Bijl PR?

COMMUNICATIE RAAKT DE KERN VAN UW ORGANISATIE. DAAROM WILT U MOGELIJK KENNIS MAKEN MET BIJL PR. DE MANIER WAAROP U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN VOOR ZO’N KENNISMAKING, LATEN WE HELEMAAL AAN U OVER.

Neem contact op