Topsporters op weg naar Olympische Spelen Londen 2012

Randstad begeleidt mensen in hun carrière en helpt ze het beste uit zichzelf te halen. Dat doen topsporters ook. Randstad voelt zich verbonden met topsporters en steunt hen het beste uit zichzelf te halen en tegelijkertijd de sport in Nederland naar een hoger plan te brengen. Via op maat gemaakte programma’s en loopbaanbegeleiding laat  Randstad sporters hun sport optimaal beoefenen. Vraag van Randstad: Realiseer media-aandacht voor die maatschappelijke carrière van sporters naast hun topsportcarrière.

Achtergrond en aanpak
We attenderen media op de persoonlijke verhalen van topsporters die werk of studie combineren met het afdwingen van kwalificatievoor Londen 2012. Randstad werft en selecteert ook al jaren vrijwilligers voor het Holland Heineken Huis.  We zoomen in op bijzondere vrijwilligers uit verschillende regio’s die in lokale media vertellen waarom ze vrijwilliger voor het HHH willen zijn.

Resultaat
Honderden artikelen verschijnen over de andere carrière van topsporters. Onder meer De Wereld Draait Door, Intermediair, Metro, Hart van Nederland, Telegraaf, Volkskrant,  Nu, NuSport, AD besteden er aandacht aan.

Terug naar overzicht

De Klant

Delen