Regionale en lokale pr & content management

De Haij & van der Wende, een advocatenkantoor in Capelle aan den IJssel , ondersteunen we in alle voorkomende communicatie werkzaamheden. Een van de specifieke vragen van het kantoor is  meer zichtbaarheid te krijgen in de regio.  Ook de online vindbaarheid moet beter. Uiteindelijk is het doel om meer klanten te krijgen. Het advocatenkantoor helpt bedrijven in de regio met praktisch juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken. Ze zijn erg  resultaatgericht en hechten vooral aan een proactieve en persoonlijke samenwerking met klanten.

Achtergrond en aanpak
We optimaliseren de website van de Haij & van der Wende.  Dit doen  we door de voor,- en achterkant van de website te verbeteren. We vestigen vooral de aandacht op waar het kantoor goed in is en zich onderscheidt van andere kantoren. De website is op belangrijke punten aangepast en de frequentie van het verversen van content is verhoogd.  Blogs van de verschillende advocaten haken aan op actuele ontwikkelingen in het vakgebied en laten zien waar het kantoor sterk in is. Blogs en nieuws delen we via de bedrijfspagina op LinkedIn, de afzonderlijke accounts van de advocaten en via Twitter.  Ook op verschillende advocatenplatforms is het kantoor te vinden. Zo werken we continue aan het SEO proof maken van de website.
Via columns in regionale titels brengen we ook offline de boodschap over de bühne. Ook zetten we in op regionaal en lokaal netwerken door kennisbijeenkomsten te organiseren voor bestaande en nieuwe klanten om de expertise van het kantoor te laten zien.

Resultaat
De aanpak werpt zijn vruchten af. De vindbaarheid van de Haij & van der Wende is aanzienlijk verhoogd.  Ook wordt het kantoor bijvoorbeeld benaderd voor spreekbeurten. De website is beter georganiseerd en wordt op kernwoorden gevonden.  Het kantoor is gestegen van pagina 3 naar 1 op Google. Relatiebijeenkomsten worden gewaardeerd en goed bezocht.

Terug naar overzicht

De Klant

Delen