29.06.20

Bijl PR zoekt stagiair

Leerzame stageplek voor studenten Communicatie/Marketing

Bijl PR is op zoek naar een nieuwe stagiair. Dé kans voor studenten communicatie, marketing of iets daaraan gerelateerd om ervaring op te doen in het PR- en communicatievak. Door onze brede dienstverlening en uiteenlopende klantenpakket (van T-Mobile en Randstad tot de Hartstichting) is geen dag van je stage hetzelfde. Een ding is belangrijk, je bent enthousiast om van alles aan te pakken!

Over Bijl PR
Reputaties bouwen, bewaken en verstevigen, dat is wat Bijl PR doet. Voor merken, bedrijven en organisaties die midden in de samenleving staan. Net als wij. We helpen hen hun verhaal te vertellen. In de juiste taal, op het juiste moment aan de juiste mensen. Dat is het kort wat we doen.

Wat ga je doen?
Je krijgt alle tijd en ruimte krijgt om je opdracht voor school af te maken. Daarnaast laten we je graag ervaren en leren in de praktijk. De invulling is vrij, we willen namelijk vooral dat jij aangeeft wat je graag wilt leren, ervaren én doen. Je kunt denken aan werkzaamheden als: ondersteuning bij de creatie van strategie en aanpak, influencer marketing, meewerken aan toffe campagnes en het maken van content (van persbericht tot social media post). Kortom, je helpt ons om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Daarbij word je natuurlijk begeleid door ervaren adviseurs. Tijdens jouw stage helpen we je te ontdekken waar jouw krachten liggen, hoe jij een bijdrage kunt leveren en waar je nog meer over wil leren.
Jij…

… bent nieuwsgierig, gedreven en proactief en houdt wel van een uitdaging
… volgt een gerelateerde opleiding (HBO of WO)
… bent 4 dagen p/week beschikbaar voor minstens 3 maanden
… kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse én Engelse taal (woord en schrift)

Wat wij je te bieden hebben?
Werken bij Bijl PR is leuk, inspirerend én leerzaam. Dit vond Tim onze laatste stagiair ervan:

Mijn afstudeerstage heb ik bij Bijl PR doorbracht. Het was indrukwekkend om de ‘Bijlers’ voor opdrachtgevers te zien werken en succes te behalen. Maar nog leuker om hier tijdens het afstuderen aan bij te dragen. Bij Bijl PR was ik geen stagiair, maar een collega. Dat maakte het voor mij af. Een unieke kans, bij een uniek bureau.”

Tim Ruyssenaars, Opleiding Communicatie

Wanneer?
We hebben ruimte voor een nieuwe stagiair vanaf ongeveer 1 september 2020. Eerder of later is mogelijk in overleg.

Interesse?
Wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar info@bijlpr.nl.

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer