04.05.20

Bijl PR finalist in EMEA PR Consultancies of the Year

We zijn trots om te vermelden dat Bijl PR genomineerd is als Benelux PR Consultancy of the Year. Na een uitgebreid onderzoeksproces en aanvullende gesprekken en meetings met vele PR adviesbureaus in Europa, het Midden-Oosten en Afrika is PRovoke (het vroeger Holmes Report) tot de nominaties gekomen. Een eer dus om het tot de finalisten te hebben geschopt. We staan samen met Edelman en Omnicom PR in de finale in de categorie Benelux.

Dit jaar haalden we al drie Sabre nominaties binnen met onze campagnes voor de Hartstichting, het Veteraneninstituut en Pleegzorg Nederland. Werk met maatschappelijke meerwaarde, waar we trots op zijn. Dat bleef niet onopgemerkt. PRovoke omschrijft ons als indrukwekkend ‘boutique’ bureau door de hoge kwaliteit en brede dienstverlening die we als kleine organisatie bieden. Een prachtig compliment voor ons team – juist in deze tijd – dat met hard werken en doorzettingsvermogen deze nominatie mogelijk heeft gemaakt. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Sabre Awards, die begin juni virtueel zullen plaatsvinden.

Terug naar overzicht

Auteur

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer