10.04.20

Drie Sabre nominaties voor Bijl PR

Tijdens deze hectische periode valt er soms ook nog iets te vieren. Met trots kunnen we vertellen dat Bijl PR genomineerd is voor drie Sabre Awards. Voor ons werk voor de Hartstichting, het Veteraneninstituut (zie dit mooie voorbeeld),en Pleegzorg Nederland. In totaal zijn er 2400 cases ingestuurd. Begin juni is de prijsuitreiking. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan pr-bureaus vanuit geheel Europa. Een mooie pluim voor ons team dat vanuit hun eigen huizen hard doorwerkt om klanten te ondersteunen tijdens de coronacrisis, nu goede communicatie belangrijker is dan ooit.

Terug naar overzicht

Auteur

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer