T-Mobile logo hoofdkantoor _ Bijl PR
03.07.18

Bijl PR wint pitch T-Mobile Nederland

Eindelijk mogen we vol trots onze nieuwste klant bekendmaken: T-Mobile Nederland. Magenta is dus vanaf nu onze favoriete kleur. Lees hieronder het persbericht dat we hebben verzonden:

Bijl PR wint pitch T-Mobile Nederland

T-Mobile Nederland heeft na een bureaucompetitie, Bijl PR verkozen tot bureau voor haar pr-activiteiten. Het Rotterdamse bureau is inmiddels al aan de slag.

Femina Dolfsma, Senior Manager Corporate Communications T-Mobile Nederland: “Wij waren op zoek naar een sterke partner. We bevinden ons in een turbulente, krimpende markt en er staat veel te gebeuren. Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Bijl PR maakte bij de eerste presentatie al een scherpe indruk. Ook in de pitch presenteerden ze een aanpak die erg goed aansluit op onze strategie.

Lisa van den Eijk, verantwoordelijk voor het account bij Bijl PR: “We zijn erg blij dat T-Mobile onze aanpak waardeert en gaan vol enthousiasme aan de slag. We zijn trots voor dit mooie merk te mogen werken.”

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer