17.04.18

Nationale Huidkankerdag

Op 2 juni is de nationale Huidkankerdag, een dag die bedoeld is om mensen bewust te maken van de gevaren van te veel zonnen. Net als in de afgelopen drie jaren is Bijl PR door de dermatologenvereniging NVDV gevraagd om te adviseren bij de communicatie rondom deze dag. Zo maakten we samen met huisgenoot Danny Deelen van 356media, een video waarin mensen met verschillende risicoprofielen worden getoond. In aanloop naar de huidkankerdag zullen we op meer manieren aandacht vragen voor het gevaar van huidkanker. Meer informatie vind je op huidkankerdag.nl

Terug naar overzicht

Auteur

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer