11.04.18

Even voorstellen: Anouk Happel

Dat ik ‘iets’ zou gaan doen met communicatie, daar was ik al snel over uit. Maar in welke richting? Er is tegenwoordig zoveel keuze! Ik koos uiteindelijk voor de studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Een brede opleiding, waar alle aspecten van het communicatievak aan bod komen. Toen in 2013 het einde van mijn studentenleven naderde, besefte ik dat ik nog niet klaar was met studeren. Ik nam deel aan een uitwisselingsprogramma en vertrok voor een half jaar naar Australië, waar ik me verdiepte in de wereld van de digitale journalistiek. Terug in Nederland, met een mooie reis achter de rug en inmiddels afgestudeerd, begon ik mijn werkende leven bij een uitgeverij. Als echte taalnerd ben ik dol op het schrijven van verhalen. Ik vind het nog steeds één van de leukste onderdelen van een communicatiestrategie. Verhalen terugbrengen tot de kern; kort, krachtig en met gevoel.

Toerist in eigen stad
Na jarenlang in Tilburg gewoond te hebben, hakte ik in 2016 de knoop door en ik verhuisde naar Rotterdam. Ik houd van de mentaliteit; recht door zee, harde werkers en altijd heerlijk direct. Daarnaast heeft Rotterdam zoveel te bieden, ik ga er bijna ieder weekend op uit. Op zoek naar nieuwe winkels, restaurants en andere leuke plekjes; ik ben nog steeds een toerist in eigen stad. Verder vind je mij regelmatig in boksschool van ’t Hof in Crooswijk, hardlopend langs de Maas, of met mijn backpack op een verre bestemming.

Passie voor communicatie
Begin 2017 kwam ik voor de eerste keer in aanraking met Bijl PR. Als communicatieadviseur bij een GGZ-instelling zocht ik een bureau dat een crisiscommunicatietraining kon verzorgen. Ik ging in zee met Bijl PR en de training was een groot succes. Een fijne samenwerking met enthousiaste, hardwerkende mensen met een aanstekelijke passie voor het communicatievak. Kortom, een professioneel bureau met ontzettend veel ervaring. En nu, bijna anderhalf jaar later, maak ik zelf met trots deel uit van dit fijne team!

Terug naar overzicht

Auteur

Anouk Happel

Anouk Happel

Advies

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer