16.02.18

Werkgelegenheid Rotterdam groeit, werkloosheid daalt

Met deze veelbelovende kop is gisteren de Economische Verkenning Rotterdam 2018 gepresenteerd.
De Economische Verkenning Rotterdam (EVR) geeft inzicht in de belangrijkste kerngegevens van de Rotterdamse economie. De EVR is daarmee een onmisbare informatiebron voor bestuurders, ondernemers, beleidsmakers en studenten die zich bezighouden met de ontwikkeling van de Rotterdamse economie.

In de afgelopen maanden mochten we in opdracht van de gemeente Rotterdam – én in combinatie met onze huisgenoten Vuurrood en 356media – werken aan de presentatie van de EVR 2018. Inmiddels staat er een volledig nieuwe website, is de complete EVR 2018 opgemaakt en is ook een video over de cijfers gepubliceerd.
Al met al een mooie Rotterdamse klus om aan te mogen meewerken. Zeker omdat de cijfers over de economie van Rotterdam er goed uitzien!

Terug naar overzicht

Auteur

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer