31.08.17

Bijl PR twee keer genomineerd voor Dutch PR Awards!

Vandaag hebben we gehoord dat we twee nominaties te pakken hebben voor de Dutch PR Awards. Daar zijn we natuurlijk apetrots op! Het gaat om twee nominaties in de categorie Non-Profit. Voor de Hartstichting gaat het om de campagne 6-minutenzone en voor SIRE werkten we aan The good Life Agency over bewustwording rondom het gebruik van sociale media. De nominaties zijn een prachtig compliment voor ons én voor onze klanten.

Meer weten over de cases? Bekijk hieronder de filmpjes:

 

De Dutch PR Awards worden 14 september uitgereikt in Theater Amsterdam.

Over de Dutch PR Awards
De Dutch PR Awards zijn de vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden voor de vijfde maal uitgereikt aan PR-campagnes die in hun categorie het beste bewezen resultaat hebben bereikt. De Dutch PR Awards zijn een initiatief van de VPRA, Brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus, in samenwerking met de Adfo Groep en mede mogelijk gemaakt door Media Info Groep, LexisNexis, De Perslijst, Videonieuwsberichten en Photonic.

Terug naar overzicht

Auteur

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer