10.05.17

Masterclass Omgevingscommunicatie

  • 8 juni
  • Coolsingel, Rotterdam
  • Toegang gratis

Een project is een project, het is voor iedereen hetzelfde. Of niet?
Het aanleggen van een nieuwe weg of het uitvoeren van een dijkversterking is feitelijk voor iedereen gelijk, maar de betekenis en impact ervan wordt door iedereen anders ervaren. Daarom is het van belang om in gesprek te komen en te blijven met de stakeholders. Praten mét in plaats van tégen omwonenden, winkeliers, klanten en overheden.
Het communicatie-aandeel in aanbestedingen weegt zwaarder en het eisenpakket is groter. De opdrachtgever wil een tevreden omgeving én een goede reputatie van het project en zijn organisatie. Goede (voor)kennis van de projectomgeving vergroot de kansen op het winnen van een aanbesteding en draagt bij aan een soepel verloop van de uiteindelijke uitvoering.

Uitnodiging masterclass 8 juni
Wij laten je graag anders kijken naar uw project. We nodigen u van harte uit voor de Masterclass Omgevingscommunicatie op donderdag 8 juni aanstaande. Gedurende een ochtend gaan we in op allerlei aspecten van omgevingscommunicatie. Hoe en wanneer kom je in gesprek met je omgeving? Hoe breng je stakeholders in kaart en wat hoe kom je achter de verschillende behoeften en belangen? Hoe ga je om met klachtenafhandeling en crisiscommunicatie? Wij delen onze ervaring en gaan samen ook echt aan de slag. Het doel is om in een selecte groep van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.
De masterclass is voor iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met stakeholdermanagement en omgevingscommunicatie, van omgevingsmanagers tot projectleiders, aannemers, tendermanagers en opdrachtnemers.

Programma 
08.00 – 08.15 uur Ontvangst en kennismaking
08.15 – 09.30 uur Theorie
09.30 – 11.00 uur Praktijk en discussie
11.00 – 12.00 uur Broodje eten en napraten

Bijl PR heeft veel ervaring met omgevingscommunicatie in de bouw, infra en industrie. De Masterclass wordt gegeven door Petra van IJserloo en Ruud Bijl. Zij hebben veel ervaring met omgevingscommunicatie en hebben gewerkt aan projecten voor provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat, Gemeente Rotterdam, Kustwijk Katwijk en het hoogheemraadschap van Rijnland.

Aanmelden
Aanmelden kan bij Ingrid Mulder, i.mulder@bijlpr.nl of 010 284 29 29.
Geef bij je aanmelding aan of je na afloop van de training een broodje mee-eet.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Last minute afzeggen of een ‘no show’ kost 100 euro
Locatie: Coolsingel 104, 3011 AG Rotterdam

Terug naar overzicht

Auteur

Petra Raas

Petra Raas

Advies/Directie

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer