14.10.16

Trots zichtbaar maken in Moerdijk

Als Rotterdams PR bureau voelen we ons thuis in de buurt van water. Vanuit ons kantoor aan de Coolsingel zien we regelmatig cruiseschepen aanmeren in de haven. We hebben bovendien veel klanten in het Rijnmondgebied. De dynamiek van de haven is geweldig. Dat geldt niet alleen voor Rotterdam, maar ook bijvoorbeeld voor een haven als Moerdijk,  zo ontdekten we.

We werken momenteel aan een mooie opdracht voor het Havenschap Moerdijk.  Zaterdag 22 oktober organiseert het havenschap samen met bedrijven Open Haven Moerdijk. Een dag waarop bezoekers bedrijven in het haven- en industriegebied kunnen bezoeken, met onder meer een rondvaart door het gebied en spectaculaire demonstraties van de Brandweer en Politie.

Aan ons de vraag bewoners, familie en vrienden van werknemers en geïnteresseerden uit de omgeving te enthousiasmeren voor de open dag van deze vierde zeehaven van het land.

Verbinden

Samen met onze collega’s van Vuurrood bedenken we een campagne onder de noemer ‘Port of Moerdijk verbindt ons allemaal’. We richten een speciale website in en maken de trots en verbinding van mensen in en om Moerdijk zichtbaar via lokale ambassadeurs in verschillende rollen. We bereiken mensen in de omgeving via onder andere advertenties in regionale/lokale media, huis-aan-huis flyers, billboards, lokale persberichten en jagen bezoek en betrokkenheid aan via een gerichte Facebookcampagne.

Veel animo

Deze aanpak werkt. Ruim een week voor de open dag hebben zich al meer dan 1500 mensen via de website ingeschreven voor een rondleiding bij een bedrijf. Een belangrijke doelstelling is daarmee behaald.

Welkom in de haven!

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer