27.10.15

Blij met bezoek van de koning

Het zal weinigen zijn ontgaan. Koning Willem-Alexander is deze dagen in China. In zijn kielzog reist Willem Ferwerda van Commonland. Deze internationale organisatie, met hoofdkantoor in Amsterdam, zet zich in voor wereldwijd landschapsherstel. De koning bezoekt vandaag ’s werelds grootste project op het gebied van landschapsherstel. Een gebied zo groot als Frankrijk is door de Chinezen in 20 jaar omgetoverd van droog en ‘dood’ gebied tot een groene oase. Commonland zet zich in voor soortgelijke projecten. Het project in China is een belangrijke inspiratiebron. Met enige trots mag ook Bijl PR hier zijn steentje aan bijdragen.

Gezonde ecosystemen vormen de basis van ons leven. Ongeveer 20% van de ecosystemen op de wereld wordt bedreigd door ontbossing en uitputting. Door het actief herstellen van landschappen kan de achteruitgang ongedaan worden gemaakt. Het uitgangspunt is dat het herstellen van landschappen niet alleen ecologisch winst oplevert maar ook geld en werk voor de mensen die er wonen. Win-win zeg maar.

Commonland is blij met het bezoek van de koning vandaag aan het Löss plateau in China. De organisatie gelooft dat het herstellen van ecosystemen grote kansen biedt voor een duurzame economische ontwikkeling. Om herstel wereldwijd mogelijk te maken, brengt Commonland boeren, landeigenaren en overheden samen met zakenpartners en investeerders.

Bijl PR mocht in aanloop van het bezoek van de koning meedenken over kernboodschappen en communicatie van Commonland. Zo werd de enorme hoeveelheid knowhow van Commonland gefilterd tot een eenduidige boodschap van een organisatie die wereldwijd prachtig werk levert. Daar zijn we best trots op!

Meer informatie: www.commonland.com

 

 

 

Terug naar overzicht

Auteur

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer