04.06.15

BijL PR pakt twee nominaties voor Dutch PR Awards!

Bijl PR is dit jaar maar liefst twee keer genomineerd voor de Dutch PR Awards. De case ‘Randstad, Jeugd op Zoek’ kreeg een nominatie in de categorie Maatschappelijk. Ons werk voor KWF Kankerbestrijding ‘Wetenschap Dichtbij’ is bekroond met een nominatie in de categorie Corporate/reputatie/strategie. We zijn ongelooflijk trots! Een prachtig compliment voor ons en voor onze klanten.

De jury maakte hun keuze uit 46 inzendingen, waaronder zeven MVO Awards. De Dutch PR Awards worden 2 juli uitgereikt.

De aankomende dagen zullen we de genomineerde cases op onze website verder toelichten.

Over de Dutch PR Awards
De Dutch PR Awards zijn de vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden voor de vierde maal uitgereikt aan PR-campagnes die in hun categorie het beste bewezen resultaat hebben bereikt. De Dutch PR Awards is een initiatief van de VPRA, Brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus, in samenwerking met Adfo Groep en vakblad Communicatie en mede mogelijk gemaakt door Accent Graficenter, De Perslijst, 360PR, Dokter Klik, Smart.pr, Buzztalk en Media Info Groep.

Ook te lezen op MarketingTribune

Terug naar overzicht

Auteur

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer