02.10.14

Waanzinnige PR stunts

Althans dat is nog even afwachten. Aankomende zaterdag ( 4 oktober) is het namelijk weer Dierendag, de dag dat we onze (huis)dieren speciaal in het zonnetje zetten. Zo’n dag grijpen pr-specialisten en marketeers graag aan om hun creatieve brein op volle toeren laten werken voor inhakers, onderzoekjes of een ‘geweldige’  stunt. Prachtige kansen om publiciteit te creëren, pakken en te verzilveren.

Zal Makro ook dit jaar met een bizarre PR stunt komen? Welke BN’ers zullen zich dit jaar uitlenen om opgesloten te worden in de hondenkennels van DOA Amsterdam? Vorig jaar wisten zij zowel positief als negatief de meeste aandacht naar zich toe te trekken op Dierendag. Zie ook mijn blogpost van vorig jaar: PR stunts op Dierendag

Ik ben erg benieuwd naar de acties voor dit jaar.  Zo ben ik het eerste onderzoekje van Bol.com alweer tegengekomen. Ben jij er al één tegengekomen? Laat het mij weten via mail of Twitter.

De meest besproken inhakers, PR stunts, inhakers zal ik vervolgens verzamelen en verwerken in een blogpost.

Houd dit blog in de gaten.

pootje

Terug naar overzicht

Auteur

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer