11.06.14

RiF010 finalist Stadsinitiatief Rotterdam

Surfen, raften, kanoën, zwemmen, waterpoloën en scuba duiken in hartje Rotterdam? Wellicht wordt dit binnenkort werkelijkheid. RiF010 is één van de gelukkige finalisten van het Stadsinitiatief. Dit werd vandaag bekend gemaakt in het LantarenVenster. RiF010 gaat de strijd aan met vijf andere finalisten het kanon van Rotterdam, RRRoots, 010BMXRacing, De Hef en Hart voor jouw wijk.

Het Stadsinitiatief ondersteunt trotse Rotterdammers die plannen hebben om de stad nog mooier en leuker te maken. De gemeente stelt drie miljoen euro beschikbaar voor het beste initiatief. Vanaf vandaag kunnen Rotterdammers (vanaf 12 jaar) stemmen op hun favoriete initiatief. Donderdag 10 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.

Meeste stemmen gelden
De afgelopen weken hebben wij onze zwemvesten aangetrokken en de mannen en vrouwen van RiF010 o.a. geadviseerd op hun pr- en communicatiebeleid. De duikbrillen, de flippers en de snorkels zijn inmiddels ook aangeschaft, want de aankomende weken zullen wij sportfanaten, RiF010 helpen met o.a. PR-acties en guerrilla-acties , om zo de meeste stemmen van de Rotterdammers te verzamelen.  Nog niet gestemd? Klik dan hier.

Meer over het initiatief RiF010 is hier te lezen.

 

Terug naar overzicht

Auteur

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer