09.05.14

Communicatie tijdens een reorganisatie

De zorgsector komt helaas nogal eens negatief in het nieuws. Dat kan grote gevolgen hebben voor een organisatie. Bijl PR assisteerde enige tijd geleden een grote dienstverlener in de zorg waar een reorganisatie plaatsvond. We waren in dit voorbeeld intensief betrokken bij de communicatiestrategie en de uitvoering daarvan. Bij andere incidenten adviseren we ook als ‘sparringpartner’ op de achtergrond.

Vanuit onze professie zouden we graag meer vertellen over deze cases. Toch doen we dat niet. Vanzelfsprekend werken we alleen op basis van wederzijds vertrouwen en hanteren daarom een strikt geheimhoudingsbeleid. Dit houdt ook in dat we niet al onze klanten op het gebied van crisiscommunicatie bekendmaken.

Lees hier over de reorganisatie bij een dienstverlener in de zorg

Terug naar overzicht

Auteur

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer