16.04.14

Golfbeweging in Rotterdam

Stel je voor. Perfecte golven tot 1,5 meter hoog in het water van de Rotte in het centrum van Rotterdam. Een outdoor watersportparadijs om te surfen, raften, kanoën, zwemmen, scuba duiken, noem maar op.

Wellicht wordt dit binnenkort werkelijkheid, want RIF010 is een van de negentig inzendingen die zijn ingediend voor het Rotterdamse Stadsinitiatief.

Sportgek 
Wij Bijlers houden van sport én van Rotterdam. Op 26 mei wordt bekend of RIF010 tot de genomineerden behoort. Vanaf dat moment kunnen Rotterdammers stemmen op hun favoriete initiatief. Alle aandacht is dus welkom. We maken de komende graag tijd vrij om de mannen en vrouwen van RIF010 een handje te helpen, onder andere door hen te adviseren over hun pr- en communicatiebeleid.

We gaan letterlijk en figuurlijk voor een golfbeweging in Rotterdam!

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer