14.04.14

BIJL PR genomineerd voor Dutch PR Awards!

Het succes rond Het Grote Gymfeest levert Bijl PR, samen met KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en Triple Double Sportmarketing een nominatie op voor de Dutch PR Awards 2014.

De jury van de Dutch PR Awards nomineerde uit 39 inzendingen twaalf cases. De prijzen worden 15 mei uitgereikt aan de deelnemende bureaus met PR-campagnes in de categorie├źn Corporate, Marketing, beste PR-Stunt en Non-profit. Het Grote Gymfeest is genomineerd in de laatste categorie.

Over de Dutch PR Awards
De Dutch PR Awards zijn de vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan PR-campagnes die in hun categorie het beste bewezen resultaat hebben bereikt. De Dutch PR Awards is een initiatief van de VPRA, Brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus, in samenwerking met de Adformatie Groep en het vakblad Communicatie.

Daar zijn we natuurlijk trots op!

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer