20.01.14

Scherper Kijken

Directeuren, managers, politici; ik zet er paar jaar honderden op de foto. De kunst is om in een beperkte tijd, meestal heel weinig tijd, een pakkend beeld te maken. Ik ben afhankelijk van de locatie, de persoon en de omstandigheden. Deze meneer, directeur van internationaal autoverzekeringsbedrijf kwam aanrijden en had maar een paar minuten de tijd om op de foto te gaan. Snel drie flitsers op statief neergezet, door de camera kijken en de compositie bepalen, en maar hopen dat de lucht een beetje gaat meewerken. Klik, ik heb hem! Na tien foto’s reed reed hij er weer vandoor in zijn snelle wagen…

Fotograaf: Anthony Donner

‘Scherper kijken’ is een regelmatig terugkerend blog waarin we gepassioneerde fotografen de ruimte geven hun werk te etaleren. Fotografen laten zien hoe zij het begrip ‘scherp’ vertalen naar beeld.

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer