14.10.13

Scherper kijken

‘Scherper kijken betekent voor mij als fotograaf zo goed mogelijk omgaan met de middelen en de situatie. Op deze avond op Travalgar Square in London had ik een niet lichtsterke telelens op mijn camera die ik niet meer om kon wisselen omdat de situatie die ik vast wilde leggen anders verloren zou gaan. Door te meten op het licht uit de tuba van de straatmuzikant kon ik de sfeer –  de avond / een muzikant die even snel verdween als hij kwam / toevallige passant – toch goed vastleggen‘.

Fotograaf: Inge de Laat

‘Scherper kijken’ is een regelmatig terugkerend blog waarin we gepassioneerde  fotografen de ruimte geven hun werk te etaleren. Fotografen laten zien hoe zij het begrip ‘scherp’ vertalen naar beeld.

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer