03.10.13

8281 jongeren binnen vijf weken aan het werk via Jeugd op Zoek

Wij zijn trots op het resultaat:

Dankzij het programma ‘Jeugd op Zoek’ zijn 8281 jongeren binnen vijf weken aan werk geholpen. 1051 jongeren zijn nog ‘in procedure’ en horen binnenkort of ze aan de slag kunnen. Dat maakte Randstad vandaag bekend in aanwezigheid van Mirjam Sterk, Ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid. Randstad en Mirjam Sterk lanceerden het programma eind augustus. Het doel: 10.000 jongeren aan werk helpen in vijf weken. Dankzij het bedrijfsleven zijn jongeren nu aan de slag in branches als industrie, horeca en de overheid.

Lees verder in onze case.

Terug naar overzicht

Auteur

Petra Raas

Petra Raas

Advies

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer