09.09.13

Scherper kijken

Een spierbundel van een vent. Dit is een rapper die ik in opdracht moest fotograferen voor een platenmaatschappij. De shoot was heel plotseling gepland en ik had nog geen locatie in gedachten. Ik reed langs een tunnel, en ik had de locatie gevonden! Het was al redelijk donker. Ik heb hem een positie laten in nemen en klik, ik had hem.

Fotograaf: Anthony Donner

‘Scherper kijken’ is een regelmatig terugkerend blog waarin we gepassioneerde fotografen de ruimte geven hun werk te etaleren. Fotografen laten zien hoe zij het begrip ‘scherp’ vertalen naar beeld.

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer