19.08.13

BIJL PR aan de slag voor Ballast Nedam

Vandaag hebben wij weer mooi nieuws te melden. Bijl PR mag aan de slag voor Ballast Nedam.

Hieronder het officiële persbericht:

Rotterdam, 19 augustus 2013 – De combinatie aannemer Ballast Nedam en baggeraar Rohde Nielsen schakelt de hulp van BIJL PR in voor een omvangrijke en uitdagende omgevingscommunicatieklus: Kustwerk Katwijk. Samen met Ballast Nedam en de lokale overheden zorgt BIJL PR ervoor dat alle partijen tijdig, goed en op aansprekende wijze betrokken worden.

De waterkering in Katwijk voldoet niet aan de gestelde veiligheidsnormen. In het duin wordt een dijk aangelegd om de waterkering veilig te maken en de zwakke plekken te versterken. Het hele gebied wordt opnieuw ingericht. Er komt meer parkeergelegenheid, maar ook meer natuur- en recreatiegebied. Petra van IJserloo van BIJL:  “Dit soort grootschalige projecten heeft grote impact op de omgeving. Het is goed je te realiseren dat je als overheid of aannemer aan de slag gaat in de leefomgeving van mensen. Je bent het daarom ‘verplicht’ goed uit te leggen wat en waarom je aan het werk gaat”.

Ballast Nedam koos voor een vernieuwende aanpak waarbij de verschillende fases van het project in één vloeiende beweging worden uitgevoerd. Met de voordelen van minimaal ruimtebeslag, korte hinder (per locatie), maximale veiligheid, een optimaal bereikbaar strand, het best mogelijke (aan)zicht en minimale hinder van stuifzand.

Zie ook Communicatie Online.

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer