31.07.13

Werk in beeld

Via dit blog geven we regelmatig een blik achter de schermen, delen we cases en geven fotografen letterlijk hun kijk op het begrip ‘scherp’, het woord dat weergeeft hoe onze houding is bij het benaderen van communicatievraagstukken, bij het vinden van de kern van het verhaal, bij het maken van nieuws, bij het schrijven van elk persbericht of elk voorstel, bij het volgen van sociale mediaontwikkelingen, in een training.

We delen onze ervaring in woorden, maar ook in beeld. Filmmaker Danny Deelen heeft sinds kort een werkplek bij ons in huis. We hebben hem gevraagd een korte impressie te maken van ons werk voor klanten. Passend bij onze nieuwe huisstijl. Bekijk hieronder het resultaat!

Bijl PR in beeld

Terug naar overzicht

Auteur

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer