13.06.13

Werkplek in de aanbieding

Mensen in beweging brengen, nieuws maken, producten en diensten een eigen karakter geven en reputaties bouwen, bewaken en verstevigen. Bij Bijl zijn we hier iedere dag mee bezig en met veel plezier.  En dat plezier delen we graag!

Wij hebben een werkplek in de aanbieding voor een zelfstandige camjo, editor of maker van (web)video’s. Waarom? Ten eerste, omdat we voor ons PR-werk graag samenwerken met goede en creatieve specialisten. Ten tweede, domweg omdat we ruimte hebben in ons prachtige en karakteristieke kantoor in hartje Rotterdam. Het is zonde om die ruimte ongebruikt te laten, maar we geloven bovenal in de kracht van samenwerking en kruisbestuiving.

Je werkt bij ons gewoon aan je eigen opdrachten voor je eigen opdrachtgevers. Waar mogelijk kijken we of dingen samen kunnen doen, maar niets is verplicht. We vragen alleen een minimale bijdrage voor de (heerlijke) koffie, internetgebruik, lunch, etc. Ben je de zolderkamer beu en kan je wel wat aanspraak gebruiken van acht collega’s, neem dan contact met ons op (p.vanijserloo@bijlpr.nl).

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer