17.05.13

DE WEEK VAN….

Is een regelmatig terugkerend blog waarin een van de Bijlers vertelt wat hij of zij deze week heeft gedaan. Vandaag Petra van IJserloo.

Maandag
Koffie en de krant(en). Een heerlijk voorspelbaar begin van mijn werkdag. OK, het nieuws dat ik lees is vaak een herhaling van wat ik online al heb gezien of op de radio heb gehoord. Toch blijf ik het lekker vinden om alle dagbladen nog even door te bladeren. Al is het maar om te zien hoe mooi een klant in de krant staat. Tijdens datzelfde kopje koffie (of nummer 2 of 3) bespreken we nog een keer het mediaoptreden van collega Marjoleine in Editie NL. Wij vinden unaniem dat ze het goed heeft gedaan. ’s Middags in Utrecht een gesprek met een potentiele nieuwe klant. Daarvoor mag ik weer even terug naar de universiteit. Hopelijk kom ik hier straks vaker!

Dinsdag
Een bureaumeeting aan de bar. Iedereen licht zijn of haar werkweek even kort toe, new business passeert de revue en plannetjes voor (nieuwe) klanten worden besproken. Daarna leg ik de laatste hand aan een offerte voor een publiekscampagne. Deze week wordt beslist of wij de campagne ook mogen uitvoeren. Heerlijk van die snelle besluitvorming. Verder op de agenda: een korte bespreking over huishoudelijke en andere facilitaire zaken en journalisten informeren over en uitnodigen voor de Roparun.

Woensdag
Een dag thuis met mijn jongens. Dus even geen persberichten, begrotingen en klantgesprekken, maar Nijntje-boekjes lezen, Duplo torens bouwen, fruithapjes geven en fietstochtjes maken. En stiekem tussendoor nog even een communicatieplan bespreken en aanpassen….

Donderdag
Goed-nieuws-dag! Twee nieuwe klanten er bij op één dag. Het harde werken van eerder deze week (en de week daarvoor) wordt beloond. Prachtig teamresultaat dat we dan ook met z’n allen vieren met bubbels en chips. En ook vandaag weer een prettig gesprek met mogelijk een nieuwe klant. Hopelijk volgt de beslissing hiervoor net zo snel als bij de andere gesprekken.

Vrijdag
Deze week geen werkdag op vrijdag. De jongste telg wordt 1 jaar! Op het programma vandaag: taart, slingers en kadootjes.

Zaterdag
Begin van het Pinksterweekend. Maar ook van de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker. Wij mogen de publiciteit verzorgen voor dit prachtige evenement. Mijn werkweek loopt dus nog even door.
Tot slot nog een uitgaanstip voor tweede Pinksterdag: de Coolsingel in Rotterdam. Om alle 328 Roparunteams die dan de finishlijn passeren een welverdiend applaus te geven.

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer