05.04.13

Spiderman wast ruiten van kinderziekenhuis

Hoe bezorg je zieke kinderen een verzetje? Je verrast ze met een bezoek van hun grootste helden!

Tot zover geen nieuws, maar Highrise Window Cleaning (USA, Florida) giet beproefde methoden in een nieuw jasje. Letterlijk in een jasje. De glazenwassers van dit bedrijf hullen zich namelijk regelmatig in kostuums van Batman, Spiderman en Wolverine terwijl zij de ramen wassen van kinderziekenhuizen in Florida. Het doel: ‘delivering hapiness”.

Slagen ze daar in? Oordeel zelf.

Eenvoud
Het mooie van dit idee zit ‘m in de eenvoud. Het idee is onbetaalbaar, de investering minimaal. En ja, als zo’n initiatief kinderen zo veel plezier bezorgt, mag Highrise Window Cleaning van mij heel veel publiciteit  genieten. Dat is exact wat er gebeurt.

P.s. Welke held wast eigenlijk de ramen bij het Ronald McDonald Huis?

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer