15.04.13

Bijl PR genomineerd voor Sabre Award!

Voor de campagne ‘Woonplant van de Maand’ is Bijl PR, samen met Bloemenbureau Holland, genomineerd voor een Sabre Award, een Europese pr-prijs. De Sabre Awards worden uitgereikt door de Holmes Group, de organisatie die jaarlijks een toonaangevend rapport over de internationale PR-sector publiceert. Op 30 mei worden in Barcelona de winnaars bekend gemaakt.

De samenwerking tussen Bijl PR en Bloemenbureau Holland is vruchtbaar. Al eerder werden twee campagnes genomineerd. De Bloemenbus is in 2012 genomineerd als beste Benelux campagne voor zowel de European Excellence Award als de Sabre Award. De campagne ‘Kerstboom eruit, Kamerplant erin’ is dit jaar genomineerd voor een SAN-Award (een prijs voor en door adverteerders) in de categorie Fast Moving. De campagne ‘Woonplant van de maand’ is genomineerd in de categorie Associations. Een resultaat waar we trots op zijn!

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer