20.07.11

Webhypes

Na de bekende rages als planking, cone-ing, photobombing, swaffelen en owling is er sinds kort weer een nieuwe rage die zich via internet razendsnel over de wereld verspreidt, namelijk ‘leisure diving’.
Wat het is? Je duikt met je kleren aan het water in; de krant lezend, wijn drinkend. Je kan het zo gek niet bedenken. Voor inspiratie zie www.leisuredive.com

Social media
Wat deze rages zo leuk maakt is dat je er niets voor hoeft te kunnen. Je beleeft plezier aan het uitvoeren van zo’n actie en je geeft het door middel van social media door aan je collega’s / vrienden of aan mensen die je niet eens kent. Tevens twitterde mijn favoriete topkok Gordon Ramsey een foto hoe hij ‘plankt’ op de railing van zijn boot. Geweldig of niet?

Ramsey

Bijl doet mee aan de rage
Afgelopen week nog op de tafels bij onze buren Blender aan de Witte de Withstraat was er een leuk groepje mensen dat ging planken.

planking

Bijl PR mag hier natuurlijk niet bij achterblijven en dus zijn er ook collega’s die aan deze rages meedoen.

planking3 owling

Zoals jullie misschien wel weten maakt Bijl PR ook gebruik van een facebookpagina. Hier laten we dagelijks minimaal 2 keer iets zien/horen over wat zich die dag afspeelt bij Bijl of bij projecten van Bijl. ‘Bijl Backstage’ zeg maar.

Heb je zelf een leuke planking; owling; of leisure diving-foto zet hem dan op onze facebookpagina

Terug naar overzicht

Auteur

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Delen

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer