12.02.09

Trotse franchisenemer van De Hypotheker & blije starter

Vandaag hebben wij met De Hypotheker uit Amstelveen een kersverse huizenbezitser verrast met een mega groot boeket bloemen. Starter Annemarie Mentink heeft voor haar eerste woning de SpaarBeter Hypotheek van De Hypotheker afgesloten. Deze hypotheek is gisteren door de IIR uitgeroepen tot het ‘Beste Hypotheekproduct van het Jaar 2009’. Omdat uiteindelijk de klant met zo’n product ook echt een winnaar is, besloot De Hypotheker tot deze spontane en sympathieke actie (op initiatief van Bijl). Annemarie was heel erg verrast en franchisenemer Cor Schaap van De Hypotheker uit Amstelveen trots als een pauw. Na de overhandiging van het boeket, heeft Bijl een persbericht uitgestuurd over de prijs.

Meer over de overwinning
‘Een zeer scherp geprijsde spaarhypotheek, terwijl toch een hoog spaardoel wordt nagestreefd’, oordeelde de jury. De SpaarBeter Hypotheek werd vorig jaar ook al door de Consumentenbond op 1 geplaatst: toen in de lijst van beste spaarhypotheken in de Geldgids. Vooral starters profiteren van de SpaarBeter Hypotheek. Door een innovatieve constructie, waarbij de maandlasten vrijwel in alle gevallen lager uitpakt dan bij andere spaarhypotheken, krijgen starters de kans hun eerste huis te financieren.
De verkiezing is een initiatief van het Institute for International Research (IIR). Dat selecteert jaarlijks uit alle nieuw op de markt gebrachte hypotheken de vijf meest innovatieve producten. Daaruit kozen branchegenoten tijdens het 18e Hypotheken Event op 11 februari de winnaar door middel van een stemming.

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer