30.01.09

Pokeravontuur in Brussel

Dat zijn de leuke krenten in de pap. Ter voorbereiding van een journalisten-pokertoernooi dat we in Nederland gaan organiseren, in een ander land de kunst afkijken ;-). Afgelopen woensdag reisde ik af naar Brussel om samen met klant Unibet en sportmarketingbureau Triple Double een pokertoernooi voor journalisten bij te wonen.

Locatie: het hippe restaurant Cospaia, gestyled door designer Marcel Wolterinck
Tijd: zoals het een echt pokertoernooi betaamt van 19:00 uur tot in de nachtelijke uurtjes
Aanwezig: zo’n 60 Belgische journalisten

In het restaurant prijkten echte pokertafels met aan elke tafel een professionele dealer. Na een kort intro van Unibet Belgiƫ werden de journalisten verdeeld over de 8 pokertafels. Na 2,5 uur had elke tafel een winnaar. Alle 8 winnaars namen plaats aan de finaletafel.
Ondertussen namen de heren van Unibet & Triple Double en de dame van Bijl (ikke) plaats aan de pokertafels om voor de fun nog wat te spelen. Omringd tussen allemaal jolige Franstalige journalisten een erg leuke belevenis, maar helaas geen winst.

De winnaar van het pokertoernooi was uiteindelijk een journalist van de Belgische website Nostalgia.net. Al met al was het een heel geslaagd relatie-evenement voor de Belgische pers dat we woensdag 3 juni(datum onder voorbehoud) in Amsterdam gaan evenaren!

Terug naar overzicht

Zoek door ons blog

Meest gelezen

Over Bijl

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes.

Lees meer