Bijl PR, communicatie en PR bureau

Menu

Mediatraining

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen met de juiste doelgroepen communiceren. Wat zijn de valkuilen en wat moet je vooral niet doen?

Lees meer

Crisistraining & Reputatiemanagement

Een onverwachte calamiteit, zoals een ongeval, een staking of een geval van fraude; het gebeurt in de beste organisaties. Defensief of niet communiceren, zowel intern als naar de buiten, kan een bedrijf behoorlijk beschadigen.

Lees meer

Presentatietraining

Presenteren is niet eenvoudig. Spreken in het openbaar gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Hoe spreek je in het openbaar en hoe zorg je ervoor dat je verhaal wordt herinnerd?

Lees meer

Vertellen in kernboodschappen

Je wilt als persoon, bedrijf of organisatie mensen bereiken of in beweging brengen. Een goede kernboodschap helpt daarbij. Het slaat een brug tussen zender en ontvanger.

Lees meer

Succesvol communiceren over verandering

De opzet van een nieuwe strategie of organisatieverandering vergt vaak maanden zorgvuldige voorbereiding. En wat als de nieuwe strategie er eenmaal is?

Lees meer

Simulatietraining crisiscommunicatie

Er is geen betere voorbereiding op de communicatie bij een crisis dan hem helemaal na spelen. In de crisissimulaties die wij aanbieden word je ondergedompeld in een reƫle casus die helemaal past bij jouw bedrijf of organisatie.

Lees meer